Menu
Twój koszyk

LSM-11 Popychacz kopułkowy

LSM-11 Popychacz kopułkowy
LSM-11 Popychacz kopułkowy
  • Dostępność: W magazynie
  • Producent: EATON
  • Kod produktu: 266144
  • Waga: 0.15kg
69.50 zł
Netto: 56.51 zł
Dane techniczne
  • Producent
    EATON
  • Marka
    EATON
  • Typ produktu
    WYŁĄCZNIK
  • Do układów bezpieczeństwa
    tak
  • Długość czujnika
    33.5 mm
  • Funkcja przełączająca
    Styk wolnoprzełączający
  • Kategoria ochrony przeciwwybuchowej dla gazów
    Brak
  • Kategoria ochrony przeciwwybuchowej dla pyłów
    Brak
  • Liczba styków pomocniczych bezpieczeństwa
    0.0
  • Liczba styków przełącznych
    0.0
  • Liczba styków rozwiernych
    1.0
  • Liczba styków zwiernych
    1.0

  • Materiał obudowy 
    Metal
  • Obudowa zgodnie z normą
    DIN EN 50047
  • Odpowiednie dla zastosowań związanych z bezpieczeństwem
    tak
  • Powłoka obudowy
    Inne
  • Położenie elementu przełączającego
    Inne
  • Rodzaj elementu przełączającego
    Popychacz kopułkowy
  • Rodzaj interfejsu
    Brak
  • Rodzaj interfejsu z funkcji bezpieczeństwa
    Brak
  • Rodzaj konstrukcji obudowy
    Prostopadłościan
  • Rodzaj połączenia elektrycznego
    Przepust kablowy metryczny
  • Stopień ochrony (IP)
    IP67
  •  Szerokość czujnika
    31.0 mm
  • Temperatura otoczenia w warunkach pracy
    70.0 °C
  • Wyjście elektroniczne
    nie
  • Wymuszone rozłączanie
    tak
  • Wysokość czujnika
    61.0 mm
  • Ze wskaźnikiem stanu
    nie
  • Znamionowy prąd pracy Ie dla AC-15, 125 V
    6.0 A
  • Znamionowy prąd pracy Ie dla AC-15, 230 V
    6.0 A
  • Znamionowy prąd pracy Ie dla AC-15, 24 V
    6.0 A
  • Znamionowy prąd pracy Ie dla DC-13, 125 V
    0.8 A
  • Znamionowy prąd pracy Ie dla DC-13, 230 V
    0.3 A
  • Znamionowy prąd pracy Ie dla DC-13, 24 V
    3.0 A
  • Średnica czujnika
    0.0 mm
Wymiary logistyczne
  • Długość (m)
    0.033
  •  Szerokość (m)
    0.077
  • Wysokość (m)
    0.031
  • Waga (kg)
    0.147
  • Objętość (m3)
    0.000079
Używamy plików cookie's zapisywanych w pamięci przeglądarki. Informacje na TEJ STRONIE